Translate

сряда, 8 октомври 2014 г.

Тийнейджъри / Teenagers

Днес искам да ви се похваля - харесаха работата ми от екипа на Just Inspirational Challenges и ме поканиха за член на дизайнерският им тим. Ще бъда част от екип А. Темата на ново предизвикателство e Teenagers / Тийнейджъри, а спонсор на предизвикателството е KennyK. Аз използвах изображението Texting Diva - това е една девойка с телефон в ръка, която пише съобщение ( най-вероятно) или чати. Тя ми заприлича невероятно много на моята дъщеря, която е на 16 год. и е непрекъснато с телефона или айпода в ръка и си пише с някой...Обичам тази възраст - толкова наивна и всичко и е в розово, а целия смислен живот е пред нея. Пожелавам на дъщеря си и на всички нейни връстници много здраве, щастливи мигове и розови криле, на които да летят, късмет във всяко начинание и успех във всичко.




Надявам се да ви вдъхнови за новото предивзикателство в JIC и да се включите - ще чакам и много ще се радвам на всяко ваше участие, но не забравяйте, че имате само 5 дни за него.

Ще включа картичката в блога на Щурите предизвикателства, зщото дъщеря ми е една специална млада дама :)

5 коментара:

  1. Прекрасна е!Благодаря ти ,че се включи в Щурото предизвикателство,очакваме те отново!

    ОтговорИзтриване
  2. Very beautiful. Love the dandelion die cuts.
    Thanks for joining our 2 dies & sparkle challenge at Love to Create.

    Kitty
    LTC DT

    ОтговорИзтриване
  3. What a fab card Stefka! Thank you for joining in our Anything Goes Challenge at Crafty Sentiments this week, good luck! Susan x

    ОтговорИзтриване
  4. Beautiful card for such a sweet image! Thank you for joining our "2 Dies & Bling" Challenge at Love to Create this week.
    Ruza ~ LTC Admin/Designer
    Ruza's Craft Corner

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.