Translate

четвъртък, 3 април 2014 г.

Една годинка в Блогър / Оne year in Blogger

     Не знам как точно, но се изтъркули неусетно и много бързо за мен това време. И ето, че днес блогът ми става на една годинка! Време през което научих доста от всички вас, приятели, развивах се и се  радвах на красотите, които творите. Престраших се да участвам в предизвикателствата, които поставяте и да се стремя към все по-високи цели. Радвам се, че ви има и че съм част от вас - чувствам се като камъче в пъстрата мозайка, която сте създали от всякакви ръчно сътворени неща!!!
За мен днес е двоен празник - освен навършването на първата ми блогогодинка имам и Рожден ден и ще ви почерпя с два бонбона ( и тази виртуална тортичка, която може да поставите в блога си, ако искате, за да научат повече хора за почерпката)!
Единият ще бъде изтеглен от всички последователи на блога ми, които са оставили коментар под тази статия, а другият ще изтеглим от проектите ви на тема избрана от вас, но просто трябва да имат поне 3 елемента, които много харесвам - пеперуда, панделка, дантелка, копче, цвете, оцветена картинка, ембос или камъчета. И двата бонбона ще изтегли малкото ми момченце Жорко с палавите си ръчички.
Имате време за проектите си до 30.04.2014г., а скоро след това ще изтеглим и наградките, които още не съм измислила какви ще са, но има тръпка в изненадата, нали?! Ако някои от вас има желание все пак да ми го изпрати, нека ми пише на адрес: stdimashka@gmail.com.

17 коментара:

 1. Стефи, честит рожден ден, на първо място! Бъди много здрава, щастлива, обгрижвана, усмихната и вдъхновена! Честита блогодинка, нека станат поне друцифрени! Напоследък нямам време за картички, но ако стигна до тях, ще се пробвам за теб :)

  ОтговорИзтриване
 2. Честити празници, Стефи! Бъди жива и здрава, много щастлива, обичана и уважавана, с късмет, истински приятели и сбъднати мечти. Нека вдъхновението винаги да е с теб и да не спираш да твориш красоти! Целувки от мен! Ако успея, задължително ще се включа с картичка, но не обещавам. :*

  ОтговорИзтриване
 3. Стефи, честит двоен празник с пожелание за много нови вдъхновения, красота и удовлетворение от всяка сбъдната мечта!
  Много обичам бонбони и ще бръкна в буркана да видя за панделки, дантелки, копченца или каквото изтегля!
  Усмихнат и пълен с изненади ден рожден!

  ОтговорИзтриване
 4. Честито! Ще се опитам да участвам в твоята игра!
  Весел празник ти желая!

  ОтговорИзтриване
 5. Честит двоен празник и от мен! Пожелавам ти обич и творческо вдъхновение! :)

  ОтговорИзтриване
 6. Честит Ти двоен празник :) Бъди здрава,щастлива и изпълнена с вдъхновение :) Весел празник!Ще се постарая да се включа в предизвикателството ти :)

  ОтговорИзтриване
 7. Честит двоен празник! Пожелавам ти дълъг живот в добро здраве, сред верни приятели и любящо семейство! Пожелавам смели мечти, постоянно вдъхновение и удовлетворение от всичко, което правиш! Хубав празник и наздраве!

  ОтговорИзтриване
 8. Следя с голям интерес твоя блог.Поздравявам те с годишнината.Пораснала си!Дано да ни радваш и следващите години.Желая ти здраве и красота!

  ОтговорИзтриване
 9. Стефи, честит ти двоен празник и тук. Жива и здрава да си и все по-често да се разписваш тук и в предизвикателствата - има какво да покажеш.

  ОтговорИзтриване
 10. Честит рожден ден и честита блого годинка :)

  ОтговорИзтриване
 11. Zshestit dvoen Rojden Den!S pojelanie za zdrave,stastie,kasmet i mnogo kreativni idei!!!

  ОтговорИзтриване
 12. Честито и от мен , Стефи ! Много здраве, късмет и още много нови реализирани проекти :)

  ОтговорИзтриване
 13. Много ви благодаря на всички, мили момичета! Бъдете здрави и вие, и да знаете, че ужасно много ме зарадвахте!

  ОтговорИзтриване
 14. Честито Стефи! Да си жива и здрава и да създаваш още много красоти, които да ни показваш в блога си!

  ОтговорИзтриване
 15. Честит рожден ден и честита блого годинка :)
  Пожелавам ти много здраве, късмет и вдъхновение!

  ОтговорИзтриване
 16. Честит двоен празник, Стефи! Нека вдъхновението бъде винаги с теб!
  Гуш,
  Ина

  ОтговорИзтриване
 17. Честит празник! Бъди здрава и вдъхновена!
  Ще се опитам и аз да участвам в твоята игра!

  ОтговорИзтриване