Translate

вторник, 25 февруари 2014 г.

Вдъхновение дебне отвсякъде

      Тази тема "Светът е нюню и вдъхновение дебне отвсякъде" на JIJI  при Картичкофуриите поне за мен идва съвсем навреме, защото преди няколко дни си мислех колко трудно ми е да направя картичка без да имам поне малко вдъхновение за нея ( не знам при вас как е ). Малкото ми момченце беше на рожден ден на една негова съученичка и приятелка, която е чаровно светлокестеняво човече. Освен подаръка, който ще ви покажа накрая, нямаше как да не и направя и картичка, особенно като се има в предвид, че харесва любимите за всички малки момиченца синьо, розово и лилаво. Нямах никакви колебания как да изглежда картичката и я направих на един дъх. Рожденничката си я хареса много и аз останах доволна.
Ето я вдъхновителката и картичката и:

                                




а ето и подаръка:


Ще споделя картичката за участие при:
http://cardsaddicted.blogspot.com/2014/02/207.html - Картичкофуриико предизвикателство 207 "Светът е нюню и вдъхновение дебне отвсякъде"


4 коментара:

  1. Много сладка картичка Стефи!Браво!Поздрави за теб и чаровната вдъхновителка.:))))

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Диди! Радвам се, че ти хареса!

    ОтговорИзтриване
  3. Е, за пръв път виждам картичка вдъхновена от снимка на получателя си! :))))) Много оригинално! Супер сладка се е получила картичката. <3 Благодаря ти, че се включи в първото ми предизвикателство при Фурии. :)

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.